Faq

Reist mijn boodschap ook daadwerkelijk met The Head de wereld over?
Om de mand vd ballon komt een banner te hangen met daarop alle teksten in het Engels vertaald. Er kunnen steeds nieuwe teksten bij worden geplaatst. Zo kunnen mensen, op welke plaats ter wereld ook, geinspireerd raken door de teksten die ze lezen.

Hoe adopteer ik een paneel?

Op het paneeloverzicht kunt u een paneel van The Head uizoeken en een keuze maken. Tevens geeft u in hetzelfde bericht aan welke spreuk, uitdrukking of statement of met welke inspiratie u The Head de wereld over wilt laten reizen. ( Deze boodschap moet vallen binnen de visie van The Head)Ook vermeld u in het bericht uw naam en adres waar we de bevestiging naar toe kunnen sturen.
Stuur uw bericht naar: message@thehead.nl
Head.
The Head neemt al onze positieve gedachten mee de wereld over naar plekken op deze aarde die er volgens de doelstelling van de Head toe doen.
Iedereen die een paneel adopteert krijgt daarvan een bevestiging thuisgestuurd met daarbij het unieke paneelnummer vermeld.

Bij het adopteren van een paneel vanaf €250,-ontvangt u niet alleen een bevestiging maar ook een certificaat met daarop uw boodschap aan de wereld met de hand gestempeld (op geschept kringlooppapier) en met een unieke “The Head” stempel.

De adoptie van een paneel maakt u, bij het uit de vaart nemen van The Head, (Als The Head zijn taak heeft volbracht)eigenaar van het op uw naam geregistreerde paneel. U krijgt het paneel dan ook daadwerkelijk in eigendom inclusief uw boodschap daarop. Ook ontvangt u een document waarop staat waar The Head op zijn reis uw boodschap aan de wereld heeft verkondigd.

 

 

 

Wat krijg ik voor het adoptiebedrag?

Bij het adopteren van een paneel ontvangt u voor €50- extra niet alleen een adoptiecertificaat maar ook een document op handgeschept papier met daarop uw boodschap aan de wereld gestempeld en met een unieke “The Head” stempel.

De adoptie van een paneel maakt u, bij het uit de vaart nemen van The Head, (Als The Head zijn taak heeft volbracht)eigenaar van het op uw naam geregistreerde paneel. U krijgt het paneel dan ook daadwerkelijk in eigendom inclusief uw boodschap aan de wereld daarop. Ook ontvangt u een document waarop staat waar The Head op zijn reis uw boodschap heeft verkondigd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ vier = 8